Металообработка, ремонт и рециклиране на тежка техника

Кои сме ние

Faiar Ltd. е компания, основана през 2008 година със 100% частен капитал. Ние имаме огромен пазарен дял както в България, така и по света. Нашата концепция за успех е свързана изцяло с предлагането на качествени услуги, съобразени с изискванията на потребителите. Ние знаем, че нашите клиенти са успешни и динамични компании, които искат да получат поръчката си възможно най-бързо, но също така прецизно изпълнена и на разумни цени – точно защото предлагаме този комплекс от услуги, нашата компания се превръща в една от най-успешните в бранша. Партнираме си с лидерите в почти всички европейски държави като Австрия, Франция, Холандия и Германия. Всички те имат същите ценности като нашите, ето защо можем да се радваме на дългогодишно сътрудничество с тях.

Занимаваме се предимно с металообработване и конструиране на стабилни и качествени метални конструкции, както и тяхната поддръжка и ремонт. Вдъхновени от нашите доволни клиенти и успехите, които постигнахме с креативността и мотивацията си, днес Faiar Ltd се занимава и с производство на части, поддръжка и производство на минно-кариерна техника, както и монтаж/демонтаж на едрогабаритни съоръжения. Базата ни, разположена в индустриален парк „Оптикоелектрон“, гр. Панагюрище, е една от най-съвременните и модерни в цялата страна. Разполагаме с площ от над 4000 квадратни метра, което ни позволява да притежаваме всякакво оборудване, за да изпълним всички изисквания и нужди на нашите клиенти по най-прецизния възможен начин. Сътрудниците ни са най-квалифицираните в областта и притежават всички необходими сертификати за правоспособност. Ето защо можем да предложим и услуги като лизинг на персонал.

Приоритет за нас е качеството и срока, за който изпълняваме Вашата поръчка. Работим сериозно, качествено, бързо и с креативност. Можем да се справим както и с изработка на прости елементи, така и с цели конструкции, изпълняващи сложни функции и изискващи сериозна стабилност.

Правим всичко, от което имате необходимост – свържете с нас още днес!

Металообработка, ремонт и рециклиране на тежка техника

Сертификати

korektna
iso
сертификат 3

Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020
Проект и главна цел : “ Подобряване на производствения капацитет във „Фаиър“ ООД
Обща стойност: 1 250 000 лв., от които
Европейско съфинансиране : 637 500 лв.
Национално съфинансиране : 112 500 лв.
Начало на проекта: 27.02.2020 г.
Крайна дата: 27.02.2021 г.

Проект и главна цел: Фирмата изпълнява проект BG16RFOP002-2.077-1025 “Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19”;
Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19.
Бенефициент: “Фаиър“ ООД
Обща стойност:  150 000 лв., от които 150 000 лв. европейско съфинансиране (ЕФРР). 100 % БФП.
Начало: 01.02.2021 г.
Край: 01.05.2021 г.