Металообработване от Faiar

В процеса на производството ние използваме правилата на добрите практики в машиностроенето и металообработването. Екипът на Faiar се състои от доказаните специалисти, за да предложим възможно най-широка гама от решения и гаранции за  услугите. Предлагаме всичко, от което клиентите имат нужда и сме убедени, че качеството съвсем не се изчерпва с крайния резултат. Ние знаем, че добрата комуникация с клиента е повече от необходима – с времето всички потребители на нашата услуга стават наши приятели, на които помагаме.

От дългия си опит в бранша можем да кажем, че двигателят на работния процес е иновацията. Ние се различаваме с мотивацията за работа, креативността си и възможността за най-качествено изпълнение на поставените задачи.

Предлагаме широка гама от услуги, тъй като нашите сътрудници са най-големите експерти в своята сфера и сме сигурни в техните качества. Това е същата онази сигурност, която изпитват нашите клиенти, когато ни предоставят задачата. Докато останалите, които разглеждат металообработката като слепване на парчета желязо правят точно описаното, ние вършим чудеса в нашата модерна и съвременна база.

Изрязване на еднократни механични части за сложните механични възли, съхранение и доставка на цели механични конструкции, рязане, доставки….това е само част от богатата гама услуги, за които можете да ни се доверите.

Нашите клиенти са нашето огледало. С нас работят всички професионалисти в областта, в които виждаме същите ценности и желание за съвършенство. На мнение сме, че само ако те са успешни ние сме свършили работата си, ето защо наричаме себе си успешни.

Истината е, че ние сме на един клик разстояние от Вас. Единственото нещо, което се очаква от нашите клиенти е да изберат необходимата услуга, а след това само да наблюдават. Faiar ще ви преведе през фазата на развитие, като се вземат активно участие в решаването на техническите проблеми на вашите идеи ( тежки машини и машини за промишлеността, строителството и благоустройството и т.н.). Можем да обработим почти всякакъв метал

Процесът на работа

Със сигурност всеки успешен проект има план за действие. Ето защо ние отделяме повече време в планирането, отколкото във физическата работа. Фразата „Два пъти мери, един път режи“ е като мото на нашия бизнес, тъй като прогресът се крие единствено в хората и се осъществява само след осъзнаването му.

Вие определяте изискванията за продукта – ние се грижим за всичко останало.

ИСКАМ ДА РАБОТЯ С ПРОФЕСИОНАЛИСТИ. ДЪРЖА НА КАЧЕСТВОТО. ИЗБИРАМ FAIAR.

Снимки на металообработване