Роботизирани клетки за заваряване

Позволете на нашия екип от инженери по роботизирано заваряване и инженери по механичен дизайн да създадат пълна автоматизирана система за заваряване за вашия обект. Нашият екип може да се справи с вашето приложение от началото до края.
Роботизираните системи за заваряване позволяват бързо и лесно да добавите автоматизирана заваръчна клетка към вашата дейност. Не е необходим предишен опит в областта на автоматизацията, за да започнете работа, а след като системата е пусната в действие.

Производителите, които се стремят към растеж, планират автоматизация. Предизвикателството при приемането на сложни персонализирани решения се състои във времето и капиталовите инвестиции за персонализирани интеграции.

Ако сте изправени пред предизвикателства, свързани с капацитета, недостиг на работна ръка или променливост на качеството, стандартната роботизирана заваръчна клетка може да Ви помогне да се справите бързо с ключови бизнес предизвикателства. Нашата заваръчна клетка е отличен вариант за компании, които за първи път внедряват автоматизация или за компании, които търсят стратегически партньор в областта на автоматизацията, който да им помогне да продължат напред.

Подобряване на производството на заваръчни материали без добавяне на работна ръка

Дръжте горелката си в постоянна и постоянна работа със стандартните ни роботизирани заваръчни клетки.
Увеличете максимално времето за работа с 24/7 достъп до сертифицирани екипи за обслужване и поддръжка.

Нашите стандартни заваръчни клетки са проектирани да посрещнат най-често срещаните нужди за роботизирано заваряване и са бърз начин да започнете пътуването си по пътя на автоматизацията. FAIAR осигурява рентабилно въвеждане в първокласен хардуер и софтуер.

Започнете да използвате новата си система за автоматизация по-бързо

Всичко, от което се нуждаете за автоматизирано заваряване, е включено в една система и не е необходимо да чакате дълго, за да се възползвате от многобройните ѝ предимства:

  • Бърза инсталация.

Предварително сглобените и предварително окабелени системи се инсталират бързо, което намалява разходите за монтаж. Единичните връзки за захранване/въздух опростяват процеса на настройка, като свеждат до минимум времето за престой, за да можете да започнете да използвате новата си роботизирана заваръчна система по-бързо. Тези предимства се реализират при първоначални инсталации и бъдещи премествания – намалявайки общите разходи за притежание.

  • Ниски общи разходи за притежание.

Системите не изискват много поддръжка. Тяхната здрава конструкция помага да се предотвратят скъпи ремонти и скъпоструващ престой.

  • Защита на оператора и клетките.

Всяка система включва множество функции за защита на операторите и оборудването и за увеличаване на времето за работа на клетките.

  • По-нисък риск.

Новата Ви система е доказано решение, подкрепено от 24/7/365 поддръжка. Нашата опционална програма Smart Start предоставя на екипа Ви знанията, за да бъде внедряването успешно.

  • Повишаване на производителността.

Позволете на операторите си да управляват автоматизирани заваръчни клетки и те ще бъдат три пъти по-продуктивни, отколкото когато заваряват ръчно.