Заварени мрежи

Търсите заварени мрежи?  Разгледайте нашият асортимент:

Заварена мрежа от стомана – непоцинкована / поцинкована

  • Материал: стомана.

  • Форма: Заварена мрежа.

  • Повърхност: поцинкована и необработена.

Заварена мрежа от неръждаема стомана

  • Материал: неръждаема стомана.

  • Форма: Заварена мрежа.

  • Повърхност: поцинкована или необработена.