Подови решетки и скари в различни дизайни

Предлагаме всички видове форми и модели подови решетки и скари. Разгледайте цялата наличност тук:

Пресовани решетки

Заварени решетки

GFK / GRP решетки

Стъпала

Материали за закрепване

Независимо дали ги използвате за направата на подиуми или сцени, рафтове или решетъчни стъпала за стълбища – Конструкцията на нашите решетки от носещи и напречни пръти, и кантове предлага максимална стабилност и дава възможност за многофункционално приложение. Поради своята устойчивост на атмосферни влияния, решетките често се използват като строителен елемент за външни зони, като вити стълби и други. Платформи изработени от решетки от неръждаема стомана нямат устовойчивостта на решетки изработени от подсилена със стъклени влакна пластмаса (GFK),и имат химическа устойчивост. Използват се за направата на железопътните технологии (метро), производството на храни и напитки, както и в офшорни заводи, в строителството на кораби и превозни средства и дори в доказано от авиацията до космическите пътувания.

Търсите специална решетка или се нуждаете от помощ при избора на подходящ материал? Нашия компетентен клиентски сървис ще се радват да Ви информират за нашата широка гама от решетки от стомананеръждаема стомана и GFK/GRP!

Нашият асортимент от подови решетки и скари: Всичко на един клик!

За всяко приложение има подходяща форма и материали за подови решетки и скари – при нас с едно натискане на клавиша ще откриете пасващите артикули за вашия проект:

  • Пресовани решетки
  • Заварени решетки
  • GFK / GRP решетки
  • Стъпала
  • Материали за закрепване

Разнообразие от форми и принадлежности

При нас ще откриете широка гама от форми и формати за подови решетки и скари, както и закрепващи материали и принадлежности за тях. Рязане на размер по индивидуални размери за вашия проект!

За нашите подови решетки и скари от стомана и легирана стомана препоръчваме допълнителна повърхност против приплъзване. Скарите от материал GFK се предлагат в жълто, сиво и синьо покритие и могат да бъдат шлифовани за по-голяма сигурността. Ако имате въпроси нашия клиентски сървис е готов да Ви помогне да изберете най-добрия материал за вашия проект!

Какъв вид подови решетки и скари има на faiar.eu?

Във faiar.eu ще намерите широка селекция от различни решетки. Предлагаме ви различни заварени пресовани решетки, стълби и дори решетки от пластмаса, подсилена със стъклени влакна (GRP), както и подходящи аксесоари за тях.

Разликата между заварената с преса и заварена решетка е, че свързващите части на заварената решетка с преса се притискат една в друга в напречните пръти по време на производството. От друга страна, всяка точка на пресичане на заварената с преса решетка е заварена заедно. Предимството на заварените решетки е, че те запазват своята здравина и товароносимост дори след като са били нарязани по размер.

Освен това има решетки със специални свойства и обработка, например: Поцинкована, устойчива на приплъзване или със затворени мрежи, а също и в различни материали, като преса и заварена решетка от стомана, решетка от неръждаема стомана или решетка от GRP. Възможностите за използване на тези продукти са почти неограничени и носят не само естетически, но и статични предимства. Независимо дали е предназначена за частни или бизнес цели – предимствата на мрежите и тяхната естетика означават, че те често се използват.

Предимства

  • добър външен вид
  • максимална стабилност
  • еластична
  • гъвкави опции за приложение

Друго предимство е, че решетките често се използват като конструктивен елемент поради тяхната издръжливост и стабилност. Тези конструктивни елементи са особено популярни при екстремни метеорологични условия като дъжд и сняг, тъй като влагата не се събира на повърхността, а просто изтича през формата на решетката. Следователно решетката е идеална за стъпала, винтови стълбища, платформи или трансмисионни кули. Но светлината също може да падне без проблеми при използване на решетка, поради което те често се използват и в шахти над сутеренните прозорци.