Подови решетки и скари в различни дизайни

Предлагаме всички видове форми и модели подови решетки и скари. Разгледайте цялата наличност тук:

GFK решетъчна скара – шлифована повърхност

  • Материал: изофталова смола – сива, ~ RAL 7035, противоплъзгаща, полирана.

  • Продуктова форма: мокро ламиниране.

  • Повърхност: гладко полирана.

GFK решетъчна скара – жълта

  • Материал: изофталова смола – жълта, противоплъзгаща, полирана.

  • Продуктова форма: мокро ламиниране.

  • Повърхност: вдлъбната.

GFK решетъчна скара – за хранителната индустрия

  • Материал: изофталова смола – синя, устойчива на приплъзване.

  • Продуктова форма: мокро ламиниране.

  • Повърхност: гладко полирана.

GFK-решетки от фибростъкло

Стъклените влакна се втъкават в композита. Смолата, добавките и всички цветни пигменти се добавят в течна форма. След като материалът се втвърди, произведената стъклопластова решетка се пресова от формата.

GRP решетките са особено устойчиви на химикали и агресивни среди. За тази цел се използват различни варианти на смоли в зависимост от профила на изискванията. Областите на приложение включват железопътното строителство, хранително-вкусовата промишленост, целулозно-хартиената промишленост, фармацевтичната промишленост, строителството на превозни средства, авиацията, пластмасовата и каучуковата промишленост, офшорните инсталации, морското и корабостроителното дело, производството на щапелни влакна и текстил, инсталациите за ецване и галванизиране, нефтохимическата промишленост, хранително-вкусовата промишленост, както и строителството на отпадни води и пречиствателни станции.

Решетките от стъклопласт се характеризират със следните свойства: електронепроводими, противохлъзгащи се (до R 13), не предизвикват искрене, висока устойчивост на удар, дълъг експлоатационен живот, ниска топлопроводимост, висока термична стабилност, устойчивост на UV лъчи, хигиенични и устойчиви на бактерии.

Конструктивният дизайн на нашите GRP решетки се основава на DIN24537-3 Решетки като подово покритие – Част 3 Пластмасови решетки, публикуван през август 2007 г. GRP решетките се предлагат в следните варианти на смола: Ортофална смола: средна химическа устойчивост, Изофална смола: добра химическа устойчивост, Винилестерна смола: много добра химическа устойчивост, Фенолна смола: положителни свойства по отношение на поведението при пожар/ почти никакво развитие на дим. Размерите на лагерите са затворени отвсякъде. В случай на отклонение на размерите може да се появят отворени ръбове. При необходимост е възможно да се премине към най-близкия производствен размер. Могат да се произвеждат различни повърхности, напр. вдлъбната, шлифована, шлифована кварцова, шлифована корундова или затворена.