Монтирани сеялки

Перфектното съчетание между производителност и качество на работата. Надеждността на разпределителната система осигурява ненадмината прецизност на сеитбата, независимо от условията на работа. Разнообразието от сеещи агрегати, предлагани от FAIAR, отговаря на изискванията на всички методи за управление на културите.

PREMIA

Механичната сеялка PREMIA има характеристики, които са от значение, като разпределителната система HELICA, която осигурява високо качество на сеитбата, и системите за лесно зареждане, изпразване и регулиране. С версиите с еднодискови и Suffolk лапи можете да засявате всякакъв размер семена и да очаквате отлични резултати. Специално внимание сме обърнали и на настройките на сеялката PREMIA.

MEGANT 602 R

MEGANT 602 R осигурява оптимална производителност и голяма автономност благодарение на 1800-литровия бункер и работната ширина от 6,00 метра. С леката си конструкция той е подходящ за трактори с мощност от 150 к.с. Той отговаря на актуалните екологични и икономически предизвикателства благодарение на бързата сеитба и ниския разход на гориво. Синоним на универсалност, той може да сее и при влажни, каменисти условия или дори при наличие на растителни остатъци.