CNC струговането е модерен процес за прецизно производство на прецизни части в машиностроенето. С него могат да се обработват всички обработваеми материали, като пластмаси и метали. Струговането с CNC е автоматизиран, компютърно подпомаган производствен процес, при който стругът с CNC може да извършва множество етапи на процеса самостоятелно. Квалифициран персонал непрекъснато следи производството и качеството на стругованите части. Поради високата степен на автоматизация струговането с CNC е особено икономичен процес. Това означава, че се избягва непроизводственото време и ние можем да произвеждаме вашите CNC струговани детайли по-бързо и по-икономично.

Дългогодишен опит в CNC струговане в Панагюрище

Фирма ФАИЪР е специализирана в CNC струговане от много години и е една от най-добрите фирми за CNC струговане в Панагюрище и България. Произвеждаме средни и големи струговани детайли с CNC, от прецизно пасващи отделни части до напълно готови за монтаж възли. Нашите модерни машини ни позволяват да предлагаме струговане с CNC с интегрирани възможности за фрезоване и пробиване с висок стандарт. Въпреки че фокусът на нашия стругарски цех е върху струговането с CNC, ние разбира се, можем да произведем вашия детайл и по конвенционалния метод на производство, при поискване. Ще се радваме да ви посъветваме по този въпрос!

Поръчайте CNC струговани части за нула време

Получете безплатна оферта онлайн сега! Ние произвеждаме вашите прототипи, готови за монтаж възли и компоненти с CNC в серийно производство.

CNC струговане – Как работим ние

Нашият производствен процес

Във ФАИЪР поставяме голям акцент върху ефективния работен процес и безупречните резултати за нашите клиенти. CNC струговането позволява високоавтоматизирано производство на вашите компоненти. В нашия обработващ център работим изключително с машини на реномирани производители като CORREA. Наред с другото, на разположение за изпълнение на вашите поръчки са четири струга с CNC, три от които със задвижвани инструменти за фрезоване и пробиване, както и за 3D фрезоване (по осите C и Y). В комбинация с високопроизводителен софтуер за обработка на CAD модели и постоянно обновяваната експертиза на нашия екип, ние реализираме вашите CNC продукти с най-добро качество. Приемаме вашите проекти като скици, чертежи или мостри. От само себе си се разбира, че се използват само висококачествени материали. Максималният диаметър на детайла на нашите CNC струговани детайли може да бъде до Ø 360 мм. Възможно е автоматично затягане на детайла с проход на шпиндела до Ø 75 мм.

Стругове с CNC – най-съвременна технология за металообработка с CNC

Нашите машини

Нашият модерен машинен парк с CNC машини от CORREA се поддържа редовно и се разширява с най-добрите CNC стругове на пазара. В нашата работилница работим предимно със следните стругове с CNC:

Hyunndai Wia KL7000LY

Hyunndai Wia KL7000LY

 • Многозадачна работа с клиновидна револверна глава BMT85P с ос Y
 • Плоско легло с твърдост, увеличена с 25% в сравнение с наклоненото легло
 • Сведено до минимум топлинно преместване на главния шпиндел
 • Конструкция, проектирана за обработка на дълги валове и тръби с максимална дължина на струговане 3250 мм

Kent KA-34

Kent KA-34

 • Широчина на леглото 510 мм
 • Дължина на машината 6100 мм 
 • Скорост на шпиндела 6-100 об/мин.
 • Режим на револверната глава H4-250
 • Бързо преместване на оста X 6000 мм/мин.
 • Ход на оста X 498 мм/мин.
 • Бързо преместване по ос Z 6000 мм/мин.
 • Ход на оста Z 1016 мм/мин.

VT-2800YMS

VT-2800YMS

 • Нос на шпиндела A2-8 (Y: ±60 mm, 3500 об/мин, максимален диаметър на струговане 320 mm)
 • Максимална дължина на струговане 1000 мм , капацитет на шината 77 мм
 • 12 инструмента/0,9 сек.
 • Държач за инструменти с 90 градуса
 • X/Y 708ipm, Z: 945 ipm

Предимствата на технологията за струговане с CNC

Нашите предимства

Струговането с CNC е не само бързо, но преди всичко прецизно. Възползвайте се от многобройните предимства на технологията за струговане с CNC.

Пестене на ресурси чрез CNC производствен процес

Точност на напасване на компонентите с CNC

Висока производствена
скорост

Повишена сложност на CNC стругованите части

Ефективно серийно производство

Изключително точна обратна връзка

Производство на CNC струговани детайли – избор на продукти

Нашите продукти

Произвеждаме разнообразни CNC струговани части според вашите изисквания. Струговането с CNC намира все по-широко приложение в автомобилната индустрия, авиацията, строителството, аналоговата и медицинската техника. Като компетентен стругарски цех по договор, ние произвеждаме и отделни компоненти специално за вашите проекти в областта на машиностроенето.

ФАИЪР –
Вашият партньор в областта на CNC струговането

 • Дългогодишен опит в CNC струговането

 • Компетентни лица за контакт и висококачествено обслужване

 • Бърза обработка на вашите поръчки

 • Лесна онлайн поръчка на CNC струговани части

 • Мощни машини от реномирани производители

 • Удобна доставка на вашите струговани детайли

Осигуряване на качеството – автоматизирано CNC струговане и човешки опит

Нашият стандарт

Технологията за управление с CNC (Computerized Numerical Control) за автоматично производство на компоненти в машиностроенето е надеждна и прецизна. В същото време, разбира се, нашите клиенти не трябва да се лишават от нашия опит като специалисти в областта на машиностроенето. Извършваме редовни проверки на целия производствен процес с CNC. В допълнение към подаването на материал и охлаждаща течност трябва постоянно да се проверяват позицията и скоростта на въртене на шпиндела, както и движението и позицията на затягане на инструмента. Това гарантира, че получавате компонентите си без дефекти и можете да ги обработвате незабавно – дори в големи количества. Ако имате допълнителни въпроси относно струговането с CNC, ще се радваме да Ви посъветваме лично!

1. Запитване за оферта

2. Направете вашата поръчка

3. Получете вашите детайли