Нуждаете се от отделни части или цели възли и не искате да ги фрезовате сами? Като компетентен производител по договор в Панагюрище, ние с удоволствие ще поемем тази задача вместо вас! Фрезоването с CNC е наша специалност и ни позволява да произвеждаме компоненти за машиностроенето във възможно най-кратки срокове и най-вече точно според вашите спецификации. Нашите машини са оборудвани с най-модерните фрезови машини с CNC и ни позволяват да изпълняваме вашите поръчки за фрезоване бързо и ефективно. Ние фрезоваме най-малките и средните по големина компоненти с помощта на CNC фрезоване – от отделни части до серийно производство. При поискване, разбира се, можем да произведем вашия фрезован компонент и по конвенционалния метод.

CNC фрезоване с помощта на най-новите технологии

CNC фрезоването (Computerized Numerical Control) се отнася до електронния процес за управление на CNC фрезовата машина. Тази модерна производствена технология има многобройни предимства, които са от полза за нашите клиенти. Икономичният производствен процес и спестяващата ресурси обработка на метали и пластмаси с помощта на CNC фрезоване ни позволяват да произвеждаме компоненти с най-високо качество. Възползвайте се от нашия опит в областта на CNC фрезоването. Можем да изработим висококачествен фрезован компонент за вашия проект от вашия 3D модел за нула време – дори в големи количества! Ако имате въпроси относно CNC фрезоването или искате съвет, моля, свържете се с нашия екип от експерти.

Поръчайте CNC фрезовани части за нула време

Получете оферта онлайн по много лесен начин. Безплатно, разбира се! Фрезоваме прототипи, готови за монтаж възли и компоненти с CNC в серийно производство.

 

CNC фрезоване – Как работим ние

Нашият производствен процес

Преди самото фрезоване с CNC полуфабрикатите първо се разпиляват или изрязват в груба форма от използвания материал. След това фрезовата машина с CNC се оборудва с необходимия фрезови инструмент и се програмира с CAM софтуер. След това може да започне действителното производство на детайлите с помощта на CNC фрезова машина. Полуфабрикатите се закрепват, а фрезованите с CNC части се произвеждат механично под надзора на нашия обучен персонал.

По време на фрезоване с CNC се използват различни режещи инструменти за автоматично отстраняване на излишния материал от детайла. Така наречените фрезови глави се закрепват за най-модерните фрезови машини с CNC, които произвеждат прецизни детайли под компютърен контрол и строг надзор на нашите експерти. Благодарение на съвременната производствена технология не е необходима почти никаква ръчна намеса в производствения процес. С помощта на няколко оси (3-осни и 5-осни фрезови машини) могат да се обработват всички материали, които могат да се обработват – в прототип, резервна част или аксесоар за вашите машини или в цял комплект.

Фрезова машина с CNC управление – най-съвременната технология за металообработка с CNC управление

Нашите машини

ФАИЪР разполага с модерни машини с CNC за обработка на всички обработваеми материали. Използваме само висококачествени метали за обработка с фрезовата машина. Машините се поддържат редовно и се допълват с водещите на пазара фрезови машини с CNC. Преглед на настоящите фрезови машини в нашата работилница:

Correa Norma 45

Correa Norma 45

РАБОТНА МАСА
Повърхност (mm) – 4.800 x 1.000/1.250
Максимално натоварване на масата (kg) – 10,500
ТРАВЕРСИ
Надлъжен X (mm) – 4,500
Напречно Y (мм) – 1,250 / 1,500
Вертикално Z (мм) – 1 500 / 2 000

AWEA LP3021Y

AWEA LP3021Y

РАБОТНА МАСА
Размер на масата ( в посока X) – 3,020 mm
Размер на масата ( в посока Y ) – 2,010 mm
Товароносимост на масата – 10 000 kg

ТЕГЛО – 33,000 kg

DMG DMU 125

DMG DMU 125

ТРАВЕРСИ
Х-път 1.250 mm
Y-път 880 mm
Z-път 800 mm
РАБОТНА МАСА:
диаметър на масата 1,250 x 1,000 mm
макс. натоварване на масата 2 000 kg
Тегло на машината – 12 500 кг.

Предимствата на технологията за фрезоване с CNC

Нашите предимства

Фрезоването с CNC е ефективно по отношение на времето, спестява разходи и преди всичко е прецизно. Компютърно контролираната, автоматизирана обработка с фрезовата машина носи многобройни предимства.

Пестене на ресурси чрез CNC производствен процес

Изработване на прецизни CNC компоненти

Производство с максимална скорост

Ефективно производство на големи количества

Производство на по-сложни фрезовани части

Изработка на сложни
проекти

CNC ФРЕЗОВАНЕ СПОРЕД ИНДИВИДУАЛНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА КЛИЕНТА

Нашите продукти

Произвеждаме голям брой различни фрезовани с CNC машини детайли в съответствие с вашите индивидуални изисквания. Фрезоването с CNC се използва все повече в металообработващата промишленост. Използваме този процес на обработка, за да произвеждаме персонализирани компоненти за нашите клиенти. В нашия цех за струговане по договор продуктите се фрезоват с помощта на CNC технологията в съответствие с най-високите стандарти за качество. По-долу е представена селекция от продукти:

CNC фрезоване –
от 3D модела
към готовия компонент

  • Дългогодишен опит в областта на CNC фрезоването

  • Най-добро обслужване и компетентни лица за контакт

  • Кратко време за обработка на вашите поръчки

  • Лесна онлайн поръчка на CNC фрезовани части

  • Модерни машини от реномирани производители

  • Удобна доставка на вашите фрезовани части

Високи стандарти за качество по време на производствения процес

Нашият стандарт

В ТЕЕ ГРУП нашата цел е да Ви предоставим безупречни детайли в най-кратки срокове. Нашите прецизни части се произвеждат с помощта на най-новите технологии и човешкия опит. Изпратете ни CAD модела на фрезования детайл по всяко време на посочени имейл. В допълнение към струговането, рязането и пробиването, ние сме специализирани и в CNC фрезоването. Като амбициозна компания с големи традиции, ние сме идеалният производител за вашите големи и малки проекти! Ако все още имате въпроси относно фрезоването с CNC, ние ще се радваме да Ви посъветваме лично!

1. Запитване за оферта

2. Направете вашата поръчка

3. Получете вашите детайли